Ποια ομάδα…«ψήνεται» να αναλάβει ο Τούχελ;

O Tόμας Τούχελ μπορεί να αποχώρησε από τον πάγκο της Τσέλσι, όμως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Αγγλία.

Η θητεία του Τόμας Τούχελ στην Τσέλσι μπορεί να έληξε άδοξα, όμως ο Γερμανός θα ήταν ανοιχτός στο να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Αγγλία.

Τούχελ ομάδα

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Telegraph ο Τόμας Τούχελ θα ήταν ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τις τύχες των «Τριών Λιονταριών». Αν και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δήλωσε πως σκοπεύει να οδηγήσει ο ίδιος την ομάδα στα προκριματικά του EURO 2024, πολλοί είναι εκείνοι που προβλέπουν πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Ειδικότερα σε περίπτωση που η Αγγλία δεν καταφέρει κάτι σπουδαίο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Τόμας Τούχελ σκοπεύει να παραμείνει στην Αγγλία μέχρι το τέλους του 2022. Η Telegraph τονίζει πως δεν έχει γίνει καμία διερευνητική συζήτηση μεταξύ εκείνου και της F.Α. Στο ίδιο ρεπορτάζ, αναφέρεται πως η παρουσία του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στο Γουέμπλεϊ για το παιχνίδι ανάμεσα σε Αγγλία και Γερμανία (3-3) μόνο τυχαία δεν πρέπει να θεωρείται.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, πέρα από το ότι ο Τούχελ επιθυμεί να παραμείνει στην Αγγλία και πως θα ήταν ανοιχτός στο να συνεχίσει τη καριέρα του εντός της χώρας, τονίζεται ότι έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και μία από ομάδα της Ισπανίας, οι οποίες δεν αναφέρονται ονομαστικά.

Τόμας Τούχελ

Τόσο ο Τούχελ, όσο και ο Ποτσετίνο σύμφωνα με τις πηγές της Telegraph είναι δύο προπονητές που χαίρουν της εκτίμησης της FA. Φυσικά, αμφότεροι έχουν δουλέψει κι έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Μένει να δούμε αν τελικά το ενδιαφέρον, όσον αφορά την περίπτωση Τούχελ, είναι αμφίδρομο.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Το Κατάρ «απαντάει» στην στάση του Χάρι Κέιν