Πόσο θα λείψει από την Arsenal ο Aaron Ramsey;

Μετά από δέκα συναπτά έτη παρουσίας, ο Aaron Ramsey θα αποτελέσει παρελθόν από την Arsenal και αναρωτιόμαστε πόσο θα κοστίσει αυτό στους Λονδρέζους.

 

Όπως έγινε γνωστό, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το προσεχές καλοκαίρι, ο Ουαλός διεθνής θα βρεθεί σε διαφορετική ποδοσφαιρική «στέγη» και μακριά από το Emirates. Αυτό δεν αποτελεί διόλου έκπληξη, μετά την απόφαση της ομάδας να μην προχωρήσει στην ανανέωση συμβολαίου του 27χρονου ποδοσφαιριστή. Συν τις άλλοις, η γενικότερη στάση των ιθυνόντων του Λονδρέζικου συλλόγου δυσαρέστησε αρκετά τον ταλαντούχο αθλητή, μιας και δεν έλαβε ποτέ μία σαφέστατη απάντηση αναφορικά με τον λόγο της άρνησης ενός νέου συμβολαίου.

Έτσι, μετά απ’αυτό το γεγονός και συν το ότι ο Unai Emery δείχνει να μην υπολογίζει τον Ramsey στα βασικά «όπλα» του, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Cardiff City θα μπορέσει από τον Ιανουάριο και μετά να εξετάσει τις επιλογές του και να υπογράψει μία συμφωνία με ομάδα της αρεσκείας του, όντας ελεύθερος από τους «Κανονιέρηδες». Μιας και από το 2008 αποτελεί σημαντική «συνιστώσα» στην ενδεκάδα της Arsenal, ανοίξαμε τα κιτάπια μας και βρήκαμε μερικά σημαντικά στατιστικά σχετικά με την παρουσία του Ουαλού στο παιχνίδι του club.