Ψάχνει τον διάδοχο του Ντε Χέα η Γιουναίτεντ

Τον μελλοντικό διάδοχο του Ντε Χέα ψάχνει η Γιουνάιτεντ με το κύριο όνομα να είναι ο γκολκίπερ της Λιντς, Ιλάν Μελιέ.

Η Athletic έβγαλε αποκλειστικό ρεπορτάζ, αναφέροντας πως στην Γιουνάιτεντ έχουν αφήσει στην άκρη επτά εκατομμύρια λίρες, για να συμπερληφθούν στην πρόταση που θα μπορούσε να γίνει μελλοντικά στην Λιντς, για τον τερματοφύλακα της Ιλάν Μελιέ.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα βρεθούν σε κρίση σχετικά με την θέση του τερματοφύλακα, αφού ο Ντε Χέα κλείνει τα 32 του χρόνια τον Νοέμβριο και η ρήξη του Ντιν Χέντερσον με την διοίκηση τον στέλνει δανεικό. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ο Τομ Χίτον δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του αυτό το φορτίο, και θα χρειαστεί η προσθήκη ενός ακόμα τερματοφύλακα.

Από την άλλη, ο Μελιέ είναι μόλις 22 ετών και τις τελευταίες δύο σεζόν κάνει τα παρθενικά του βήματα στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο. Έχει σημειώσει 74 συμμετοχές και οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει πολλές ομάδες. Πέρυσι, ήταν κομβικός στη προσπάθεια που έκαναν τα «Παγώνια» ώστε να μείνουν στην κατηγορία.

Λογικό είναι, να θέλει και ίδιος να αναβαθμίσει το πόστο του, αναλαμβάνοντας φανέλα βασικού σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Γιουνάιτεντ. Ο Τζέσε Μάρς δεν θα ήθελε να δει τον νεαρό Γάλλο να αποχωρεί, οπότε το πλάνο αυτό δεν γίνεται να υλοποιηθεί αυτή την μεταγραφική περίοδο, όμως μοιάζει εφικτό τα επόμενα χρόνια.

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook!