Ρούνεϊ σε φαν Ντάικ: «Ξεπέρασέ το, πρέπει να είσαι έτοιμος να παίξεις»

Ο Γούειν Ρούνεϊ δεν ήταν πολύ χαρούμενος με τις δηλώσεις του Βίρτζιλ φαν Ντάικ για τον ορισμό του παιχνιδιού της Λίβερπουλ το μεσημέρι.

Ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ αμέσως μετά το παιχνίδι με την Έβερτον, ήταν φανερά απογοητευμένος και αφού μίλησε για την ομάδα του, ανέφερε πως η Λίβερπουλ πρέπει να επανακάμψει από το επόμενο κιόλας παιχνίδι, αυτό απέναντι στη Γούεστ Χαμ, το Σάββατο στις 14:30 ώρα Ελλάδος (12:30 στην Αγγλία).

Το γεγονός ότι ο Ολλανδός ανέφερε την ώρα του παιχνιδιού, έδωσε το πάτημα στο Γουέιν Ρούνεϊ να αναφέρει πως οι παίκτες της Λίβερπουλ δεν θα έπρεπε να σταθούν ξανά στην ώρα και να ανυπομονούν να μπούνε ξανά στο γήπεδο ώστε να απαντήσουν μέσα σε αυτό:

«Νομίζω ότι το ανησυχητικό, και νομίζω ότι έχει συμβεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν, είναι ότι είναι ο αρχηγός και είπε ότι κατατροπώθηκαν. Ξανά ακούμε για αγώνες που ξεκινούν στις 12:30, όταν μόλις έχουν χάσει ένα ντέρμπι. Αυτή η ομάδα της Λίβερπουλ θα έπρεπε να θέλει να βρεθεί στο γήπεδο αύριο για να ξεκινήσει τον επόμενο αγώνα. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι, ιδιαίτερα ένα ντέρμπι, θέλεις τον επόμενο αγώνα να έρθει γρήγορα.

Το έχουμε ακούσει τόσες φορές με τη Λίβερπουλ φέτος για τους αγώνες που ξεκινούν στις 12:30, ξεπέρασε το! Αυτό είναι μέρος της δουλειάς σου. Πρέπει να είσαι έτοιμος να παίξεις.”


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Όλα όσα είπε ο Κλοπ μετά την ήττα από την Έβερτον