Σάλος με την αγκωνιά του ομογενή επόπτη, Χατζηδάκη, στον Ρόμπερτσον (vid)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στη σημερινή ματσάρα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ στο Άνφιλντ, με τον Ρόμπερτσον να δέχεται αγκωνιά από τον επόπτη στο ημίχρονο.

Η Λίβερπουλ μείωσε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με γκολ του Σαλάχ, με την Άρσεναλ να προηγείται προηγουμένως με δυο γκολ των Μαρτινέλι σοκάροντας το Άνφιλντ.

Ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη του πρώτου 45λεπτου και στέλνει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια. Ο Ρόμπερτσον κινείται προς την πλευρά του βοηθού διαιτητή -ελληνικής καταγωγής- Κωνσταντίνου Χατζηδάκη για να διαμαρτυρηθεί για κάποια φάση.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο Facebook για περισσότερες ειδήσεις από τον κόσμο του Αγγλικού ποδοσφαίρου!

Για αδιευκρίνιστο, μέχρι τώρα λόγο, ο επόπτης αντιδράει και δίνει αγκωνιά στο πρόσωπο του Ρόμπερτσον, γεγονός που καταγράφηκε και από κάμερες. Ο Ρόμπερτσον, μαζί με άλλους παίκτες της Λίβερπουλ διαμαρτύρονται στον Τίρνεϊ για το συμβάν, με τον Σκωτσέζο να βλέπει την κίτρινη κάρτα.

Δείτε την αγκωνιά του επόπτη στον Ρόμπερτσον

Η περίεργη ενέργεια του Χατζηδάκη προκάλεσε την άμεση αντίδραση της αγγλικής Ένωσης Επαγγελματιών Διαιτητών (PGMOL), η οποία σε ανακοίνωσή της κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η PGMOL είναι ενήμερη για το περιστατικό στο οποίο ενεπλάκη ο βοηθός διαιτητή, Κωνσταντίνος Χατζηδάκης, και ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Άντριου Ρόμπερτσον, στο ημίχρονο του αγώνα της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ στο Άνφιλντ. Θα εξετάσουμε το περιστατικό ολοκληρωτικά, αφού ολοκλ