Σε κρίσιμη κατάσταση ο Άλεξ Φλέτσερ της Μπαθ

Ο ποδοσφαιριστής της Μπαθ Σίτι βρίσκεται στην εντατική μετά από έναν σοβαρότατο τραυματισμό στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας του.

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής της Μπαθ Σίτι, Άλεξ Φλέτσερ μετά από μία σφοδρότατη σύγκρουση στις διαφημιστικές πινακίδες του Τούερτον Παρκ.

Άλεξ Φλέτσερ

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του BBC στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπαθ και την Ντέλγουιτς, ο άτυχος Φλέτσερ χτύπησε πολύ άσχημα στις διαφημιστικές πινακίδες του γηπέδου με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για αρκετή ώρα.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στην εντατική και σήμερα χειρουργήθηκε καθώς φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σήμερα η Μπαθ εξέδωσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter ένα μήνυμα από την οικογένεια Φλέτσερ.

«Δυστυχώς ο Άλεξ μετά το ατύχημα της Τρίτης είχε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι. Υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση ώστε να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του και μεταφέρθηκε ξανά στην εντατική οπού η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή».

Οι δύο ομάδες της National League συμφώνησαν από κοινού να αναβληθεί το παιχνίδι μετά τον τραυματισμό του Φλέτσερ. Τόσο οι άνθρωποι της Μπαθ όσο και της Ντέλγουιτς έσπευσαν να δώσουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση στον άτυχο ποδοσφαιριστή.

Ένα πραγματικά σοκαριστικό συμβάν από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Κανονικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Σον