Ανακοίνωσε τον Χόλντεν η Τσάρλτον

Η Τσάρλτον ανακοίνωσε τον Ντιν Χόλντεν ως νέο προπονητή της ομάδας, μαζί με άλλους τρεις συνεργάτες του για σημαντικές θέσεις του συλλόγου.

Ο Ντιν Χόλντεν διορίστηκε νέος προπονητής της Τσάρλτον, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο σύλλογος. Αντικαθιστά τον Μπεν Γκάρνερ που απολύθηκε στις αρχές του Δεκέμβρη μετά από μόλις έξι μήνες στον πάγκο της ομάδας. Ο 43χρονος θα γίνει ο πέμπτος προπονητής της Τσάρλτον σε διάστημα δύο ετών, δείγμα της ταραχής που υπάρχει στο κλαμπ.

Οι «Addicts» βρίσκονται στην 18η θέση της Λιγκ 1, μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Για αυτό, κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη για ανανέωση του συλλόγου. Μαζί με τον Χόλντεν, διορίστηκαν άλλοι τρεις επαγγελματίες ώστε να αναλάβουν συγκεκριμένα πόστα. Πιο συγκεκριμένα, ο Άντι Σκοτ ανέλαβε την θέση του τεχνικού διευθυντή, ο Τζιμ Ρόντγουελ ως επιχειρησιακός διευθυντής, και ο Εντ Γουάρικ ως οικονομικός διεθυντής.

«Χαίρομαι που μπορέσαμε να διορίσουμε τόσο έμπειρους και καταρτισμένους ανθρώπους για να μας βοηθήσουν», είπε ο ιδιοκτήτης της Τσάρλτον. Συνεχίζοντας πως: «Κάθε άτομο έχει εμπειρία σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ ή υψηλότερο. Οι διορισμοί θα πρέπει να μας δώσουν τη δομή και τη σταθερότητα που χρειαζόμαστε για να προοδεύσουμε ως σύλλογος».

Ο υπηρεσιακός προπονητής, Άντονι Χέις, θα αναλάβει τον αγώνα του Καραμπάο Καπ την Τετάρτη με την Μπράιτον. Μετά, θα επιστρέψει στο ρόλο του ως βοηθός προπονητή της πρώτης ομάδας για να υποστηρίξει τον Χόλντεν.

Διαβάστε ακόμα: Γιουνάιτεντ: Αναζητά την «χρυσή τομή» για Γουάν-Μπισάκα

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!