«Σκούρα» τα πράγματα για τον Σμάιχελ στη Γαλλία!

Δύσκολα φαίνεται πως περνάει τον πρώτο του καιρό στη Νις ο Κάσπερ Σμάιχελ που αποχώρησε από την Λέστερ το καλοκαίρι για την γαλλική ομάδα.

Η Νις έχει ξεκινήσει νωθρά παρά τις υψηλές προσδοκίες στη φετινή σεζόν και το RMC Sport αναφέρει πως ένας εκ των λόγων είναι η κακή κατάσταση του Κάσπερ Σμάιχελ. Λέγεται ότι ο Δανός τερματοφύλακας δεν τηρεί αρκετούς από τους κανόνες της ομάδας, όπως τις ώρες συναντήσεων ή τις ημέρες ανάπαυσης που επιβάλλει ο σύλλογος, κάτι που προκαλεί κάποια απογοήτευση στην ομάδα. Ο 35χρονος μάλιστα, φέρεται να έφτασε και αυτό το καλοκαίρι με ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό σωματικού λίπους.

Με την αποχώρηση του Λουσιέν Φαβρ από τον πάγκο της Νις να πλησιάζει, η αναταραχή στη φαίνεται ότι θα συνεχιστεί μετά από ένα έντονο καλοκαίρι, τόσο σε επίπεδο ομάδας όσο και σε επίπεδο διοίκησης. Όπως και να ‘χει, φαίνεται πως το νέο ξεκίνημα του πρώην τερματοφύλακα της Λέστερ δεν του πήγε όπως θα ήθελε. Το περιβάλλον του Δανού διεθνούς λέγεται ότι βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον πρόεδρο της ομάδας, Τζιμ Ράτκλιφ, διότι έχει προκαλέσει κάποια απογοήτευση στο σύλλογο, αλλά και ο ίδιος μοιάζει δυσαρεστημένος, παρότι έχει εννέα συμμετοχές μέχρι στιγμής με την ομάδα της Ligue 1.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Κιελίνι για Μαγκουάιρ: «Είμαι λυπημένος γιατί είναι καλός παίκτης, απαιτούν πάρα πολλά από αυτόν»

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!