Τιμωρία δύο αγωνιστικών και πρόστιμο 10.000 λιρών για τον Κομπανί

Ο προπονητής της Μπέρνλι, Βίνσεντ Κομπανί, τιμωρήθηκε από την Premier League για την συμπεριφορά του στον αγώνα εναντίον της Τσέλσι στις 30 Μαρτίου.

Ο προπονητής της Μπέρνλι, Βίνσεντ Κομπανί, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δύο αγώνων μετά την κόκκινη κάρτα του εναντίον της Τσέλσι στις 30 Μαρτίου. Θα εκτίσει τιμωρία ενός αγώνα άμεσα, με τον άλλο αγώνα να πρέπει να επιλεχθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο Κομπανί αποβλήθηκε επειδή διαμαρτυρήθηκε για μια απόφαση πέναλτι εναντίον της ομάδας του, που οδήγησε στον αποβολή του Λόρεντζ Ασινιόν. Ο Βέλγος προπονητής αργότερα δήλωσε ότι το επίπεδο διαιτησίας στη φετινή Premier League «δεν είναι αρκετά καλό».

Ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος αποδέχτηκε την τιμωρία του, έχει επίσης επιβληθεί με πρόστιμο 10.000 λιρών.

«Είναι αρκετά δίκαιη η τιμωρία. Αναγνωρίζω απόλυτα ότι αυτό που είπα εκείνη τη στιγμή δεν αντικατοπτρίζει αυτό που νιώθω για τον διαιτητή και τον σεβασμό μου σε αυτόν. Τα συναισθήματα εκείνη την στιγμή με κατέκλυσαν», δήλωσε ο Κομπανί σήμερα, μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας του.

«Ήταν πολύ σκληρό και δεν ήταν αυτό που εννοούσα. Είναι ένα παιχνίδι συναισθημάτων, έχεις πάθος. Έχεις τόση πίστη όταν χτίζεις ένα παιχνίδι και, ειδικά σε αυτό το πρωτάθλημα, απλά δεν μπορείς να δώσεις ούτε μια ίντσα σε κανέναν».


Διαβάστε επίσης: Διέψευσε κατηγορηματικά για Λίβερπουλ ο Αμορίμ