Τραυματισμός 15χρονης στο χθεσινό Σίτι-Λίβερπουλ

Η αστυνομία ερευνά τον τραυματισμό ενός 15χρονου κοριτσιού στην χθεσινή αναμέτρηση της Σίτι με την Λίβερπουλ, με τις δύο ομάδες να δημοσιεύουν κοινή ανακοίνωση.

Ο χθεσινός αγώνας της Σίτι με την Λίβερπουλ, παρά το εντυπωσιακό παιχνίδι, παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία για μια 15χρονη. Πιο συγκεκριμένα, η οπαδός των «Πολιτών» χρειάστηκε να δεχτεί ιατρική φροντίδα αφού χτυπήθηκε από ένα μπουκάλι. Η αστυνομία του Μάντσεστερ παρακολουθεί στενά το θέμα, ενώ και οι δύο ομάδες εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση καταδικάζοντας τέτοια περιστατικά.

Όλα άρχισαν όταν οπαδοί της Λίβερπουλ στην τρίτη κερκίδα του «Έτιχαντ», πέταγαν αντικείμενα στους οπαδούς της Σίτι στις κάτω κερκίδες. Μεταξύ των αντικειμένων, ένα μικρό μπουκάλι χτύπησε ένα 15χρονο κορίτσι στο κεφάλι, απαιτώντας την περίθαλψή της. Η αστυνομία, δήλωσε επίσης ότι βρέθηκαν κέρματα καθώς και ένα καπνογόνο. Στην συνέχεια, ένα άνδρας συνελήφθη μετά από ρατσιστική επίθεση σε όργανο της δημόσιας τάξης. Τέλος, άλλοι δύο άνδρες συνελήφθησαν ως ύποπτοι ότι προσπάθησαν να ρίξουν πυροτεχνικά υλικά στο γήπεδο.

«Η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ και οι αρχηγοί από τις ομάδες υποστηρικτών μας συνεργάστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες για να υπενθυμίσουν στους φιλάθλους τις προσδοκίες μας. Οι δύο ομάδες θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τη πλειοψηφία των φιλάθλων για τη συμπεριφορά τους στον χθεσινό αγώνα στο Έτιχαντ. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά απογοητευτικό το γεγονός ότι υπήρξαν ορισμένα περιστατικά κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού αγώνα που είναι εντελώς απαράδεκτα. Αυτά τα περιστατικά θα διερευνηθούν πλήρως, θα καταγγελθούν στην αστυνομία και τα άτομα που κρίνονται υπεύθυνα θα λάβουν κυρώσεις από τον αντίστοιχον σύλλογο. Η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ έχουν δεσμευτεί να συνεργαστούν για να εξαλείψουν αυτά τα ζητήματα από τους αγώνες μας. Δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο», ήταν οι ανακοίνωση των δύο ομάδων.

Διαβάστε ακόμα: Μοχάμεντ Κούντους: Δεν με νοιάζει που θα πας, απλώς έλα στην Πρέμιερ Λιγκ

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!