Τρίπιερ: «Είναι ένας καλός βαθμός για εμάς»

Ο Κίεραν Τρίπιερ δήλωσε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα κόντρα στις ΗΠΑ, ενώ παράλληλα δήλωσε πώς κατανοεί την δυσαρέσκεια του κόσμου.

Ο δεξιός μπακ της Εθνικής Αγγλίας, Κίεραν Τρίπιερ, δήλωσε πώς κατανοεί την δυσαρέσκεια του κόσμου για το χθεσινό αποτέλεσμα (0-0) με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ωστόσο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ως θετικό!

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής είναι καλή ομάδα, κάθε ομάδα στον όμιλο μας είναι στις κορυφαίες 20 άρα δεν μπορείς να υποτιμήσεις καμία ομάδα, πρέπει να τους δείξεις σεβασμό και σίγουρα θα το κάνουμε με το Ιράν, τις ΗΠΑ και την Ουαλία».

«Το ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, βλέπεις τα προηγούμενα αποτελέσματα και είναι πολύ καλή ομάδα. Αν κοιτάξεις τις άλλες ομάδες της διοργάνωσης, υπάρχουν κάποια μεγάλα αποτελέσματα που πηγαίνουν εναντίον τους».

«Όπως πάντα, πιστεύω ότι όλοι ξέρετε ότι πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε και δυστυχώς δεν έγινε. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι καλή ομάδα, το ξέραμε αυτό πριν το παιχνίδι, είναι αθλητική ομάδα, καλή τακτικά, οπότε ξέραμε ότι θα ήταν μία σκληρή μάχη αλλά στα τουρνουά, δεν μπορείς να κερδίζεις κάθε παιχνίδι άρα είναι ένας καλός βαθμός για εμάς».

Τρίπιερ

Στην συνέχεια ο Τρίπιερ σχολίασε και τις αποδοκιμασίες των οπαδών λέγοντας: «Δεν άκουσα τις αποδοκιμασίες αλλά ναι εννοείται οι οπαδοί θέλουν να δουν γκολ και να κερδίζουν παιχνίδια αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η δέσμευση των αγοριών είναι εκεί, δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι οπότε ναι εννοείται ότι καταλαβαίνουμε τον εκνευρισμό διότι δεν κερδίσαμε το παιχνίδι αλλά τα δώσαμε όλα, ο βαθμός είναι ένα καλό αποτέλεσμα».

«Εννοείται, στο τελευταίο τρίτο, υπήρχαν κάποιες στιγμές που μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι αλλά πράγματι είναι το δεύτερο παιχνίδι και τέσσερεις βαθμοί στον βαθμολογικό πίνακα, είναι το μόνο θετικό για εμένα και την ομάδα».

«Δεν χάσαμε το παιχνίδι, δεν δεχτήκαμε γκολ και είμαστε τελείως αφοσιωμένοι για το παιχνίδι με την Ουαλία τώρα».

Τέλος αναφέρθηκε και στο αν υπάρχει παραπάνω κίνητρο κόντρα στους Ουαλούς. «Το κίνητρο είναι εκεί. Το Αγγλία-Ουαλία είναι μεγάλο παιχνίδι οπότε τώρα πρέπει να αναρρώσουμε, να αναλύσουμε το παιχνίδι που μπορούσαμε να πάμε καλύτερα και να ετοιμαστούμε για την επόμενη μάχη».

Διαβάστε ακόμα: Γουότφορντ: Θέλει να δέσει τον 17χρονο Άντριαν Μπλέικ

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!