«Ξέσπασμα» της μητέρας του Μαγκουάιρ για την έντονη κριτική

Η μητέρα του Χάρι Μαγκουάιρ τοποθετήθηκε για την κριτική που δέχεται ο γιος της, έπειτα από το αυτογκόλ στο φιλικό της Αγγλίας απέναντι στην Σκωτία.

«Ως μαμά που βλέπει το επίπεδο των αρνητικών και υβριστικών σχολίων που οποία λαμβάνει ο γιος μου από κάποιους θαυμαστές, ειδήμονες και τα μέσα ενημέρωσης είναι επαίσχυντο και εντελώς απαράδεκτο σε οποιοδήποτε κοινωνικό επίπεδο, πόσο μάλλον για κάποιον που εργάζεται τόσο σκληρά για σύλλογο και χώρα», αρχίζει η δήλωση η οποία αναρτήθηκε στο Instagram.

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!

«Ήμουν εκεί στην κερκίδα ως συνήθως, δεν είναι αποδεκτό αυτό που έχει δημιουργηθεί, πάνω από το τίποτα. Καταλαβαίνω ότι στον κόσμο του ποδοσφαίρου υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, θετικά και αρνητικά, αλλά αυτό που λαμβάνει ο Χάρι έχει ξεπεράσει πολύ το ποδόσφαιρο. Για μένα δεν είναι εντάξει το να τον βλέπω να περνάει αυτό που περνάει. Δεν θα ήθελα να δω άλλους γονείς ή παίκτες να περνούν από αυτό στο μέλλον, ειδικά τα νεαρά αγόρια και κορίτσια που το κάνουν αυτό (σ.σ. τη δημόσια χλεύη) σήμερα. Ο Χάρι έχει τεράστια καρδιά και είναι καλό που είναι ψυχικά δυνατός και μπορεί να το χειριστεί όπως άλλοι μπορεί να μην μπορέσουν. Εύχομαι τέτοιου είδους κακοποίηση σε κανέναν!»

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Μαγκουάιρ: «Η κριτική σε μένα, μειώνει την πίεση στους συμπαίκτες μου»