Η ανακοίνωση της Τότεναμ για την κλωτσιά στον Ράμσντειλ

Με ανακοίνωσή της η Τότεναμ καταδίκασε την επίθεση του οπαδού της στον Ράμσντειλ, ενώ δεσμεύτηκε για την ταυτοποίηση και την τιμωρία του.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Τότεναμ για το συμβάν μετά την λήξη του ντέρμπι. Οπαδός των «Σπερς» προσπάθησε να κλωτσήσει τον Ράμσντειλ, προκαλώντας χάος στο γήπεδο. Οι άνθρωποι της ομάδας καταδίκασαν την συμπεριφορά αυτή και ενημέρωσαν την έναρξη έρευνας για την ταυτοποίηση. Στην συνέχεια, ο δράστης θα αποκλειστεί από το στάδιο και οι αστυνομικές αρχές θα του απαγγείλουν τις κατηγορίες.

«Είμαστε τρομοκρατημένοι από τη συμπεριφορά ενός οπαδού που επιχείρησε να επιτεθεί στον τερματοφύλακα της Άρσεναλ, Άαρον Ράμσντειλ, στο τέλος του σημερινού αγώνα. Η βία σε οποιαδήποτε μορφή δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο», ήταν η αρχική ανακοίνωση.

Συμπληρώνοντας πως: «Ο σύλλογος εξέτασε το βίντεο του CCTV για να αναγνωρίσει τον οπαδό. Θα συνεργαστεί με την αστυνομία, την Άρσεναλ και τον Άαρον Ράμσντεϊλ για να λάβουν τα πιο δυνατά μέτρα, συμπεριλαμβανομένου του άμεσου αποκλεισμού από το στάδιο».

Παράλληλα, η αρμόδια αρχή επικρίνει τέτοια περιστατικά και προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση. Αναλυτικά η δήλωση: «Η Πρέμιερ Λιγκ καταδικάζει τη συμπεριφορά ενός οπαδού στο τέλος του αγώνα της Τότεναμ και της Άρσεναλ σήμερα το απόγευμα. Δεν υπάρχει χώρος στο ποδόσφαιρο για πράξεις βίας. Σε καμία περίπτωση οι παίκτες δεν πρέπει να δέχονται επίθεση ή να φοβούνται για την ασφάλειά τους στους αγώνες. Η Λίγκα θα υποστηρίξει τους συλλόγους και τις αρμόδιες αρχές για να λάβουν την ισχυρότερη δυνατή δράση κατά των υπευθύνων».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Ανακοίνωσε τον Μιχαΐλο Μούντρικ η Τσέλσι

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!