Η αλλαγή του Fellaini στην Manchester United

Ο Jose Mourinho φαίνεται πως έχει αλλάξει την εικόνα του μέσου της Manchester United, πράγμα που το βλέπουμε και στον ίδιο καθώς περνάει τις πιο ευχάριστες στιγμές του στο Manchester.

 

Ο υψηλόσωμος μέσος από το Βέλγιο έχει δεχτεί πολύ άσχημες κριτικές για την εικόνα του στην United. Από την στιγμή όμως που ήρθε ο Mourinho στην Manchester μπορούμε να πούμε πως έχει βρει το κουμπάκι του παίκτη και εικόνα δεν έχει καμία σχέση με ότι είχαμε δει τις προηγούμενες χρονιές.

Ενδεικτικό είναι πως φέτος ο Jose το καλοκαίρι απέρριψε όλες τις προτάσεις για τον παίκτη και το καλό δε σταμάτησε μόνο εκεί αλλά τώρα όπως φαίνεται θέλει να πείσει τον ίδιο για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους «Κόκκινους Διαβόλους», βέβαια υπάρχει ακόμα μια μικρή μερίδα οπαδών στο Old Trafford που δεν επιθυμεί τον παίκτη καθώς από το 2013 όπου και αποκτήθηκε δεν έδειξε και πολλά πράματα. Με δεδομένο την κατάσταση που επικρατεί τώρα ο Fellaini φαίνεται πως αλλάζει τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και εκτός αυτού, παράδειγμα η προβολή του στο περιοδικά εφημερίδες και στα social media όπου έχουν αυξηθεί κατά πολύ και φυσικά είναι θέμα αλλά αυτή τη φορά για την καλή του εικόνα.

 

 

Στα τελευταία ματς τα πηγαίνει περίφημα , αρχικά στο παιχνίδι του Champions League με αντίπαλο την Βασιλεία ήταν MVP έχοντας ένα γκολ και μια ασσίστ , ενώ στο ματς με την Everton στο χώρο του κέντρου και με την απουσία του Pobga τα πήγε εξίσου περίφημα. Σίγουρα η απόδοση του οφείλεται και στον Mourinho που αν και δεν ήταν αυτός που τον έφερε στο Manchester τον έχει χειριστεί καλύτερα από όσους πέρασαν σαν προπονητές τα τελευταία χρόνια από την United. Η προσπάθεια του παίκτη δεν ήταν ποτέ αμφισβητήσιμη όμως τώρα πια είναι ορατό η εκτίμηση του ότι τιμάει πως αγωνίζεται με την φανέλα ενός τέτοιου συλλόγου. Οι φίλαθλοι μπορεί να διαφωνούν για το στυλ του, αλλά δείχνουν σεβασμό σε έναν παίκτη που πραγματικά απολαμβάνει να παίζει για το σύλλογο που αγαπά.

Ο Mourinho τελικά βρήκε το κλειδί για τον Fellaini και όχι μόνο έχει ένα πλάνο που ταιριάζει απόλυτο στον Βέλγο μέσο αλλά τον έχει βοηθήσει ώστε να είναι καλύτερος και στο επιθετικό κομμάτι. Πάντως η αλήθεια τώρα είναι πως με τον Pogba τραυματία και με άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στην δράση ο Fellaini έχει αρπάξει για τα καλά την ευκαιρία που του δίνεται και τα πηγαίνει περίφημα.

 

Συντάκτης: Δημήτρης Χατζούλης