Απίθανες ιστορίες ποδοσφαιρικής… “τρέλας”

“Η τρέλα πάει στα βουνά”, λέει ο λαός μας. Αλλά μερικές φορές πάει και σε κάποιο νησί και συγκεκριμένα στην Αγγλία.

 

Το eyap.gr και ο Φώτης Κίτσος έψαξαν και βρήκαν τις πέντε πιο περίεργες, αστείες και “τρελές” ιστορίες που έχουν διαδραματιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα.


1. 
Rotherham, Αγγλία. Ανήμερα των Χριστουγέννων. Η τοπική ομάδα σε δύο μέρες παίζει αγώνα πρωταθλήματος. Δύο οπαδοί όμως έχουν άλλα σχέδια. Το βράδυ λοιπόν εισέβαλαν στο γήπεδο, ξήλωσαν τις βούλες των πέναλτι και τις έβαλαν σε διαφορετικά σημεία. Το αποτέλεσμα; Οι δύο οπαδοί κατηγορήθηκαν για κλοπή!

 

 

 

2. Βρισκόμαστε στο 1894. Sunderland και Derby έρχονται αντιμέτωπες για το πρωτάθλημα. Ο διαιτητής του αγώνα όμως άργησε να έρθει στο γήπεδο και αναγκαστικά κάποιος βοηθός τον αντικαθιστά. Όταν έφτασε στο γήπεδο ο διαιτητής είχε τελειώσει το ένα ημίχρονο. Και τι έγινε θα είπε, ας σφυρίξω κανονικά αφού έλειπα. Σφύριξε δύο ακόμα ημίχρονα. Ο αγώνας έληξε μετά από 135 λεπτά με το σκορ να λήγει 11-0.

 

 

3. Το 2009 στον αγώνα μεταξύ της West Ham και της Millwall για το League Cup στο Upton Park, οι οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν σε σύρραξη πριν τον αγώνα έξω από το γήπεδο, ενώ έγινε και εισβολή κατά την διάρκεια του αγώνα, τρεις φορές μάλιστα. Οι αρχές του γηπέδου χρειάστηκαν έξι λεπτά για να βγάλουν από το γήπεδο 50 περίπου φιλάθλους. Οι Αρχές ενημέρωσαν ότι 66 άτομα ενεπλάκησαν στα επεισόδια. Το παράξενο που είναι θα μου πείτε. Εκτός από τα επεισόδια που έγιναν στην Αγγλία, που από μόνο του είναι παράξενο γεγονός, αποκαλύφθηκε πως έξι από τα άτομα που ήταν μέσα στα επεισόδια, έκαναν γυρίσματα ταινίας που αφορούσε τη ζωή των χούλιγκαν.