Διπλό «άκυρο» σε Γουέστ Χαμ για Μαγκουάιρ και Παλίνια

Η Γουέστ Χαμ προσπάθησε να κάνει διπλή μεταγραφική κίνηση, όμως δέχτηκε ισάριθμες αρνητικές απαντήσεις από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Φούλαμ για τους Μαγκουάιρ και Παλίνια αντίστοιχα.

Σε μεταγραφικό αναβρασμό βρίσκεται η Γουέστ Χαμ που προσπαθεί να επενδύσει τα εκατομμύρια που εξασφάλισε από την πώληση του Ράις, ώστε να ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο Facebook για περισσότερες ειδήσεις από τον κόσμο του Αγγλικού ποδοσφαίρου!

Πιο συγκεκριμένα, τα «Σφυριά» έχουν στοχεύσει κατά κύριο λόγο σε δυο περιπτώσεις. Τον Χάρι Μαγκουάιρ και τον Ζοάο Παλίνια. Μάλιστα, σύμφωνα με την Guardian, οι Λονδρέζοι έχουν καταθέσει επίσημες προτάσεις για τους δυο ποδοσφαιριστές, ζητώντας από τη μια τον δανεισμό του Χάρι Μαγκουάιρ και προσφέροντας από την άλλη 45 εκατομμύρια λίρες για τον Ζοάο Παλίνια της Φούλαμ.

Ο Μόγιες μου όμως, συνάντησε από παντού κλειστές πόρτες. η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θέλει να παραχωρήσει ως δανεικός τον Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος έχασε προ ημερών το περιβραχιόνιο του αρχηγού με απόφαση Τεν Χαγκ. Ο «Κόκκινοι Διάβολοι» θα ήταν ικανοποιημένοι μόνο με μια πρόταση πάνω από 40 εκατομμύρια λίρες για πώληση του διεθνή Άγγλου αμυντικού.

Η περίπτωση Παλίνια φαίνεται ακόμα πιο δύσκολη, καθώς η Φούλαμ δεν έχει καμία διάθεση να πουλήσει τον Πορτογάλο μέσο και τον κοστολογεί 80 εκατομμύρια λίρες. Καταλαβαίνει κανείς ότι υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στα 45 εκατομμύρια που πρόσφερε η Γουέστ Χαμ.

Παρ’όλα αυτά, η αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Ράις, αλλά και για έναν κεντρικό αμυντικό δεν σταματάει για τη Γουέστ Χαμ. Στα ραντάρ του Μόγιες υπάρχει και ο μέσος του Άγιαξ, Έντσον Άλβαρεζ, ενώ δεν αποκλείεται πάντα το ενδεχόμενο κάποιας πρότασης για αγορά του Μαγκουάιρ, μετά τα 105 εκατομμύρια που έβαλε στα ταμεία της η ομάδα με τη μεταγραφή το Ράις.