Έβερτον: Εκτός ο Άλεξ Ιβόμπι για τρεις βδομάδες

Ο Φρανκ Λάμπαρτ επιβεβαίωσε πως ο τραυματισμός του Άλεξ Ιβόμπι θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις βδομάδες.

Σοβαρός αναδεικνύεται ο τραυματισμός του Άλεξ Ιβόμπι, που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες. Στην αναμέτρηση κόντρα στην Γιουνάιτεντ, ο μέσος τραυματίστηκε νωρίς σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Μαλάσια. Άπαντες στο «Όλντ Τράφορντ» πάγωσαν, καθώς ο παίχτης πόναγε αρκετά και προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Για την απομάκρυνσή του από τον αγωνιστικό χώρο, χρειάστηκε φορείο. Στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα, ο Λάμπαρτ ήταν ανήσυχος. «Ελπίζουμε να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό», είπε χαρακτηριστικά. Προσθέτοντας πως: «Μοιάζει με τραυματισμό στους συνδέσμους του αστραγάλου. Θα κάνει μαγνητική για επιβεβαίωση».

Σήμερα, έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και τα «Ζαχαρωτά» επιβεβαίωσαν τα άσχημα νεα. Ο 26χρονος Νιγηριανός υπέστη τραυματισμό στον πλάγιο σύνδεσμο του αστραγάλου. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση, και ο χρόνος αποκατάστασης υπολογίζεται γύρω στις τρεις εβδομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Έβερτον: «Ο Άλεξ Ιβόμπι αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες με τον τραυματισμό του συνδέσμου στον αστράγαλο που υπέστη κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Παρασκευή. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής επιβεβαίωσαν έναν τραυματισμό στον πλάγιο σύνδεσμο που θα αντιμετωπιστεί συντηρητικά από την ιατρική ομάδα του συλλόγου».

Διαβάστε ακόμα: Γιουνάιτεντ: Εισάγει τον «κανόνα του Ρονάλντο»

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!