Η απίστευτη γκάφα του Shola Ameobi

O πρώην επιθετικός της Newcastle United εκτός από μεγάλος σκόρερ είχε και μεγάλη τρέλα σαν χαρακτήρας, πράμα που τον οδήγησε σε μια μεγάλη γκάφα το 2009.

 

Ο Shola Ameobi όταν αγωνιζόταν με την φανέλα της Newcastle έμενε κοντά στο St James’ Park στην περιοχή του Jesmond η οποία είναι μια περιοχή όπου διαμένουν κυρίως ποδοσφαιριστές ή άνθρωποι με μεγάλο οικονομικό εισόδημα. Ένα πρωινό, λοιπόν, κάλεσε αναστατωμένος την αστυνομία λέγοντας πως έχουν διαρρήξει το σπίτι του το οποίο ήταν αξίας 500.000 λιρών, μάλιστα όπως έλεγε ήταν σε μεγάλο χάλι. Συγκεκριμένα ανέφερε πως έχουν κλαπεί πολλά πράγματα της περιουσίας του όπως ένα μπλοκ επιταγών και κάποια κλειδιά. Η αστυνομία κατόπιν της κλήσης,  ενημέρωσε τον 27χρονο, τότε, ποδοσφαιριστή πως σε λίγο θα ερχόταν από το σπίτι του.

Όμως, λίγα λεπτά αργότερα ο Foluwashola Ameobi, όπως είναι το πλήρες όνομά του, κάλεσε ξανά την αστυνομία λέγοντας πως όλα είναι εντάξει και πως τελικά βρήκε ό,τι ισχυριζόταν πως του έλειπε. Τι είχε γίνει; Ο Ameobi προφανώς το προηγούμενο βράδυ είχε κάποιο πάρτι στο σπίτι του και αυτός ήταν ο λόγος που ήταν όλα ανάστατα στην οικία του. Αφού, λοιπόν, ζήτησε συγνώμη από την αστυνομία τους διαβεβαίωσε πως όλα είναι εντάξει και το χάλι στο σπίτι του ήταν καθαρά δικιά του ευθύνη.

 

 

Πραγματικά δεν μπορούμε να φανταστούμε τι είχε γίνει το προηγούμενο βράδυ στην οικία του για να μην μπορούσε να θυμηθεί πως όλο το χάλι στο σπίτι ήταν εξαιτίας ενός πάρτι. Ο 35χρονος, πλέον, Νιγηριανός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με τα χρώματα της Notts County.

Συντάκτης: Δημήτρης Χατζούλης