Η Ελλάδα φέρνει…μνήμες στον Ντέιβιντ Μπέκαμ

Όμορφες μνήμες ξυπνά στον Ντέιβιντ Μπέκαμ, η χώρα μας, ο οποίος κάθε φορά που σκέφτεται Ελλάδα του έρχεται μόνο ένα πράγμα στο μυαλό.

Ελλάδα. Μια χώρα, χιλιάδες σκέψεις και εικόνες. Οι περισσότεροι άνθρωποι που επισκέπτονται την χώρα μας, καλούμενοι να αναφέρουν την πρώτη λέξη που τους έρχεται στο μυαλό, όταν ακούν για αυτήν απαντούν τα…κλασικά. «Όπα», «Καλημέρα», «γύρος», αλλά και η αγαπημένη λέξη όλων των Ελλήνων (όλοι ξέρετε ποια), αποτελούν εκείνες τις λέξεις-κλειδιά που κάθε επισκέπτης έχει στις αποσκευές του κατά την αναχώρηση του.

Όλα τα παραπάνω δεν φαίνεται πως έχουν καμία ισχύ, στην περίπτωση του εμβληματικού Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος όταν ακούει για Ελλάδα, σκέφτεται αμέσως την λέξη «γκολ». Ποιο γκολ; Μα φυσικά εκείνο το εκπληκτικό φάουλ που εκτέλεσε κόντρα στην εθνική μας ομάδα, ένα γκολ που έστειλε την Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002.

 «Έχω έρθει αρκετές φορές στην Ελλάδα και πάντα περνάω υπέροχα. Μου αρέσει πολύ η χώρα σας. Θα με συγχωρέσετε όμως, αλλά όποτε ακούω για την Ελλάδα, το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι το γκολ που πέτυχα με το οποίο προκριθήκαμε στο Μουντιάλ. Ήταν αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά τέρματα της καριέρας μου», ανέφερε ο πρώην παίχτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιλώντας στε ελληνικά ΜΜΕ.

Διαβάστε ακόμα στα eyap.gr: Επίσημα πρεσβευτής της Λίβερπουλ ο Τζον Μπαρνς

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!