Η πιο παράξενη προθέρμανση ποδοσφαιριστή που είδες ποτέ! (video)

Πρωταγωνιστής ένας 43χρονος ποδοσφαιριστής της Premier League!

 

 

Από που να ξεκινήσουμε και που να τελειώσουμε για τον ποδοσφαιριστή που πρόκειται να σας παρουσιάσουμε…

 

 

Αγωνίστηκε σε 29 συλλόγους στην 30ετή καριέρα του! Μετράει συνολικά 771 αγώνες σε Αγγλία και Σκωτία, πολλά από αυτά σε 15 ομάδες της EFL, ρεκόρ που κρατά μέχρι και σήμερα.  Ο John Burridge ή «Budgie» είναι ο σπουδαιότερος γυρολόγος τερματοφύλακας στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1969 στην Workinghton και ακολούθησαν ομάδες όπως η Blackpool, Crystal Palace, Aston Villa, Q.P.R., Newcastle United, Hibernian, Wolves, Southampton, Manchester City, Notts County, Aberdeen, Derby και πολλές άλλες! Συνολικά 29 ομάδες! Απίστευτο…

 

 

Στις 29 Απριλίου του 1995, ο «Budgie» θα αγωνιστεί στον αγώνα Manchester City – Newcastle United, ως αλλαγή στο ημίχρονο με την φανέλα των «Citizens» και σε ηλικία 43 χρόνων, 4 μηνών και 26 ημερών, θα γίνει ο γηραιότερος παίχτης που αγωνίστηκε στην ιστορία της Premier League!

 

 

Σε ηλικία 45 ετών στην ερασιτεχνική Blyth Spartans, όπου έγινε και προπονητής της. Το 2016 έκατσε και στον πάγκο μια φιλιππινέζικης ομάδας. Αυτό όμως που τον έκανε τεράστια καλτ μορφή, εκτός από την καριέρα του, ήταν ο χαρακτηριστικός τρόπος που έκανε ζέσταμα.

 

Απολαύστε τον επικό John Burridge:

 

Συντάκτης: Κωνσταντίνος Τσιλιμπίου