Ο «αήττητος» Jeremie Aliadiere, αποκλειστικά στο eyap.gr!

Ένα αναπληρωματικό μέλος της θρυλικής ομάδας των Αήττητων της Arsenal, o Jeremie Aliadiere, μίλησε στον #ChrisGunner αποκλειστικά για τους Έλληνες Υποστηρικτές Αγγλικού Ποδοσφαίρου!

 

Μετά από δύο καταξιωμένους δημοσιογράφους, ένας πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος, αν μην τι άλλο, είναι αναγνωρίσιμος για το αγαπημένο μας πρωτάθλημα, ο Jeremie Aliadiere, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στον δικό μας #ChrisGunner.

Αναμφίβολα, οι περισσότεροι θα τον γνωρίζεται για την παρουσία του στην Arsenal, στην οποία και αγωνιζόταν από την τρυφερή ηλικία των 16 χρονών (1999) μέχρι το 2007. Βέβαια, δεν αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της αξιομνημόνευτης ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα δίχως καμία ήττα την σεζόν 2003-2004, ωστόσο, ως ένα ταλαντούχος Γάλλος με αλγερινές ρίζες ποδοσφαιριστής κατάφερε να πραγματοποιήσει 15 συμμετοχές εκείνη την σεζόν, δέκα εκ των οποίων για το πρωτάθλημα, σημειώνοντας παράλληλα τέσσερα τέρματα.

 

 

Συνολικά, φόρεσε 75 φορές την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, ενώ πέτυχε έντεκα γκολ. Η Middlesbrough, αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, το 2007 και για τα επόμενα τρία χρόνια, ωστόσο είχε ήδη περάσει περιόδους εκτός βόρειου Λονδίνου, με την μορφή δανεισμού σε Celtic, West Ham και Wolves αντίστοιχα.

Μετά το τέλος της σεζόν 2016-17, αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, βάζοντας τέλος σε μια καριέρα σχεδόν 16 ετών, η οποία θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί τελείως διαφορετικά, δεδομένων των συνθηκών αλλά και των αποφάσεων του, φυσικά.

Στην σύντομη αλλά ενδιαφέρουσα διαδικτυακή κουβέντα, λοιπόν, με τον #ChrisGunner (αξίζει να αναφέρουμε ότι ανταποκρίθηκε αμέσως στο μήνυμα που έλαβε), αναφέρθηκε στα συναισθήματα του για τους «Invincibles», στον ποδοσφαιρικό του πατέρα, τον Arsene Wenger, στην σημερινή Arsenal, αλλά και σε μια… κομβική α