Παραλίγο “Μαυρόγατα” ο Zlatan, αλλά…

Ο Σουηδός σταρ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την Manchester United, κάνοντας όλους για ακόμη μια χρονιά να παραμιλούν για το τεράστιο ταλέντο του που αποδεικνύεται και στο δυσκολότερο πρωτάθλημα, αυτό της Premier League.

 

Όμως ο Ibra είχε και στο παρελθόν την ευκαιρία να παίξει στην Αγγλία και μάλιστα από ομάδα «έκπληξη»!

Οι επιδόσεις του 35χρονου άσου έχουν προκαλέσει διθυραμβικά σχόλια από θαυμαστές του και μη, καθώς τα τέρματα που έχει πετύχει φέτος με τους «κόκκινους διαβόλους» έχουν χαρίσει αρκετά τρίποντα στην ομάδα του, δείχνοντας πως παρά το πέρασμα των ετών παραμένει ακόμη ένας αξιόπιστος επιθετικός. Όμως η καριέρα του Σουηδού θα μπορούσε να έχει πολύ διαφορετική εξέλιξη αν γινόταν πράξη η είδηση που δημοσίευσε σήμερα οι Times.

 

 

Σύμφωνα με την έγκυρη εφημερίδα ο Ibrahimovic έφτασε πολύ κοντά στην Premier League σε νεαρότερη ηλικία, μιας και η Sunderland είχε αναγνωρίσει το μεγάλο του ταλέντο όταν ο ίδιος αγωνιζόταν στον Αίαντα. Συγκεκριμένα οι «Μαυρόγατες» προσέγγισαν τον Ολλανδικό σύλλογο το 2002 προσφέροντας του το ποσό των 3 – 5 εκ. Ευρώ με σκοπό να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Σκανδιναβού φορ που ξεκινούσε τότε να προκαλεί αίσθηση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τα επιτεύγματα του.

Παρόμοιο ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε εκφράσει και ο Arsene Wenger, με τον Αλσατό προπονητή να προσεγγίζει τότε τον Ajax εισπράττοντας με τη σειρά του αρνητική απάντηση. Σε ένα παράλληλο σύμπαν ίσως ο Ibra να παίζει τώρα για λογαριασμό της Sunderland ή της Arsenal. Στο δικό μας όμως έφτασε 2016 για να αγωνιστεί στην Premier League με τη φανέλα της Manchester United.

 

Συντάκτης: Άγγελος Κατσιδήμας