Σάουθγκεϊτ: «Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι»

Έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση της Σενεγάλης πρέπει να είναι οι παίχτες του σύμφωνα με τον τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Προετοιμασένοι για τον αγώνα με τη Σενεγάλη πρέπει να είναι οι παίχτες του σύμφωνα με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Οι πρωταθλητές Αφρικής πέρασαν στη φάση των «16», χωρίς τον ηγέτη τους, Σαντιό Μανέ, κάτι που δεν τους επηρέασε, όπως σχολίασε ο τεχνικός της Αγγλίας στη χθεσινή του συνέντευξη τύπου.

«Πιστεύω ότι ο Σαντιό Μανέ είναι ένας εκπληκτικός παίχτης, που θα ήθελες να τον είχες, αλλά έχουν γίνει πιο δυνατοί με την απουσία του, δείχνοντας μεγάλο πάθος, παρόλο που τον έχασαν. Ξέρουμε ότι δεν κάνει διαφορά στο επίπεδο του αγώνα αύριο. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, για να κάνουμε τη καλύτερή μας εμφάνιση».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι μαζί τους. Είναι οι πρωταθλητές Αφρικής, ένα περήφανο κράτος, σπουδαίοι ανταγωνιστές με ταλέντο και παίχτες που ατομικά μπορούν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Ο Αλιού Σίσε έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Ήταν άτυχοι που δεν προκρίθηκαν στους «16» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και το άξιζαν αυτή τη φορά».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Απογοητεύμενος για τον λίγο χρόνο συμμετοχής του ο Φόντεν

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!