Συμφωνεί με τις δηλώσεις Άλαρνταις ο Γκουαρδιόλα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε πως συμφωνεί με τις δηλώσεις του Σαμ Άλαρνταις πως έχει τις ίδιες ικανότητες στην προπονητική.

Ο νέος προπονητής της Λιντς Γιουνάιτεντ δήλωσε πως είναι το ίδιο καλός με τους Πεπ Γκουαρδιόλα, Κλοπ και Αρτέτα.

Η Λιντς ταξιδεύει στο Έτιχαντ την ερχόμενη αγωνιστική για να αντιμετωπίσει την Σίτι του Πεπ και ο Καταλανός σχολίασε τις δηλώσεις του 68χρονου Άγγλου τεχνικού.

“Έχει δίκιο. Θέλω να είμαι δίκαιος, δείτε τι έγινε με τον Νιλ Γουόρνοκ στην Χάντερσφιλντ. Αυτοί οι απίστευτοι προπονητές το έχουν κάνει πολλές φορές στην Πρέμιερ Λιγκ ή σε άλλη διοργάνωση. Μοιάζουν με τους νέους προπονητές με τις τακτικές”.

“Είναι πολύ καλοί, μας βοηθούν να γινόμαστε αυτοί που είμαστε. Δείτε την Κρίσταλ Πάλας με τον Ρόι Χόντσον και το που βρίσκεται. Είναι πολύ καλοί, έχουν απίστευτη εμπειρία και γνωρίζουν τέλεια το παιχνίδι“, πρόσθεσε ο Γκουαρδιόλα.

“Θα είναι δύσκολο [έναντι Λιντς]. Έχει το χάρισμα, θα ασκήσει πίεση στους παίκτες και ξέρει ακριβώς τι να κάνει σε αυτές τις μάχες υποβιβασμού. Μοιάζει με τέτοιους παλιούς προπονητές, τώρα άνθρωποι με ηλικία 35, 40, 45, εφευρίσκουμε το ποδόσφαιρο. Όχι, το ποδόσφαιρο έχει ήδη δημιουργηθεί. Αυτοί οι τύποι ανήκουν στο πρωτάθλημα. Μας βοηθούν.

Ο Νιλ Γουόρνοκ πήρε την Χάντερσφιλντν όταν ήταν στην τελευταία θέση και τώρα είναι ήδη εκτός επικίνδυνων θέσεων. Αυτό που έχει κάνει ο Χάρι Ρέντναπ σε αυτή τη χώρα επίσης έιναι παράδειγμα. Υπάρχουν πολλοί Άγγλοι προπονητές που τα έχουν πάει πολύ καλά, δεν χρειάζεται να είσαι νέος για να είσαι καλός προπονητής. Όση εμπειρία έχεις, είσαι καλός”.