Συνεργασία οπαδών και Γκλέιζερς θέλει ο Νέβιλ

O Γκάρι Νέβιλ υποστηρίζει πως οι Γκλέιζερς πρέπει να συνεργαστούν σωστά με τους οπαδούς για τυχόν νέους υποψήφιους ιδιοκτήτες του συλλόγου.

Πριν από τέσσερις μέρες η οικογένεια Γκλέιζερ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Αμερικάνοι ιδιοκτήτες αγόρασαν τον σύλλογο το 2005 έναντι 790 εκατομμυρίων λιρών, και τώρα ψάχνουν «στρατιγικές εναλλακτικές». Έτσι, στο πλατό του Sky Sports, ο Γκάρι Νέβιλ τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα.

«Η οικογένεια Γκλέιζερ δεν θα πάρει ποτέ μια σπουδαία έξοδο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», είπε ο Νέβιλ. Συμπληρώνοντας πως: «Όμως, θα μπορούσε να έχει μια πιο ευχάριστη έξοδο αν το κάνει σωστά. Θα ήθελα να τους δω να ασχολούνται σωστά με τους οπαδούς για το ποιος θα αναλάβει τον σύλλογο».

«Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να δουν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα μανιφέστο από τους νέους ιδιοκτήτες. Η Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να παραδοθεί σε έναν ιδιοκτήτη ενάντια σε αυτό που πρεσβεύει ή τι θέλει ο σύλλογος», πρόσθεσε.

Κάντε ένα Like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!

«Έτσι, υπάρχουν δεσμεύσεις μανιφέστου που πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικές. Όπως η φωνή και η εμπειρία των θαυμαστών και ίσως ακόμη και οι θέσεις για τους θαυμαστές στο ταμπλό».

Σύμφωνα με τους Γκλέιζερς, «θα εξετατούν όλες τις στρατηγικές εναλλακτικές, συμπεριλαμβανομένων νέων επενδύσεων στο κλαμπ, πώλησης ή άλλων συναλλαγών που αφορούν την εταιρεία».

Αλλά ο Νέβιλ πιστεύει ότι οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες μπορεί να μην έχουν πολλές άλλες επιλογές. «Έχω πει εδώ και έξι μήνες ότι οι Γκλέιζερς θα έπρεπε να πουλήσουν ή να πουλήσουν μερικώς. Όποιος είναι αρκετά κοντά στον σύλλογο το ξέρει», ανέφερε ο παλαίμαχος.

Τέλος μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα των «Κόκκινων Διαβόλων». Χαρακτηριστικά, σχολίασε ότι «υπάρχει ανάγκη για κεφάλαια και μετρητά στον σύλλογο, μόνο για την επένδυση που θα πρέπει να κάνουν στο γήπεδο, το προπονητικό γήπεδο και το αθλητικό έργο. Δεν έχουν αρκετά χρήματα».

Διαβάστε ακόμα: Νιούκαστλ: Συμφωνία με σκάουτερ της Μάντσεστερ Σίτι