Τον αρχισκάουτερ της Μπράιτον θέλει ο Μπόελι στην Τσέλσι!

Tον αρχισκάουτερ της Μπράιτον θέλει στην Τσέλσι ο Τοντ Μπόελι.

Η Τσέλσι φέρεται να έχει κάνει μια δεύτερη προσπάθεια για να κάνει δικό της τον Σαμ Τζιούελ, τον επικεφαλής της αναζήτησης ταλέντων της Μπράιτον. Αυτή η κίνηση σύμφωνα με την Telegraph έρχεται υπό τον φόβο ότι ο Νταν Άσγουορθ, που πολύ πιθανό να είναι ο επόμενος αθλητικός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ίσως επιθυμεί να συνεργαστεί ξανά με τον Τζιούελ στους «Κόκκινους Διάβολους»

Ο 34χρονος Τζιούελ, αρχικά ανέλαβε τον ρόλο στην Μπράιτον το 2022 αντικαθιστώντας τον επικεφαλής αναζήτησης ταλέντων Πολ Γουινστάνλεϊ, ο οποίος είχε μεταπηδήσει στην Τσέλσι και πλέον είναι ένας από τους δύο αθλητικούς διευθυντές των «Μπλε».

O ρόλος που έχει προταθεί στην Τσέλσι αφορά τον παγκόσμιο εντοπισμό ταλέντων, με τον ίδιο ως υπεύθυνο για τις διαπραγματεύσεις τόσο για τη λονδρέζικη ομάδα όσο και για το Στρασβούργο στη Ligue 1, το οποίο ανήκει επίσης στους Εχμπαλί και Μπόελι. Δεν είναι ακόμα σαφές εάν ο Τζιούελ έχει πάρει μια οριστική απόφαση.

Εκτός από τον Γουίνστανλεϊ, η Τσέλσι τον Σεπτέμβριο του 2022 είχε δώσει ένα σημαντικό πόσο στην Μπράιτον για την απόκτηση του Γκρέιαμ Πότερ, ο οποίος έφυγε από τους «Γλάρους» με τέσσερις συνεργάτες του από τους οποίους, μόνο ένας έχει παραμείνει στην ομάδα, ο Μπεν Ρόμπερτς, ένας προπονητής τερματοφυλάκων.

Φυσικά, η Τσέλσι έχει δώσει στην Μπράιτον 115 εκατ. λίρες για την απόκτηση του Μόισες Καϊσέδο, έχει αποκτήσει τον Ρόμπερτ Σάντσεζ και τον αμυντικό Μαρκ Κουκουρέγια έναντι 52.5 εκατ. λιρών. Τελευταία μεταγραφή από τους «Γλάρους» στο Στάμφορντ Μπριτζ: ο αναλυτής δεδομένων Κάιλ Μακόλεϊ. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Eίπε το «ναι» ο Άσγουορθ, στα σκαριά και τεχνικός διευθυντής για την Γιουνάιτεντ!