Τσέλσι: Άρχισαν οι συζητήσεις με Ποτσετίνο!

Η Τσέλσι βρίσκεται σε πρώιμες συζητήσεις με την πλευρά του Μαουρίσιο Ποτσετίνο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «Μπλε» ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο είναι ένας από τους υποψήφιους για τη θέση του προπονητή στην Τσέλσι, με τους ιθύνοντες των «Μπλε του Λονδίνου» να έχουν ήδη προσεγγίσει τον πρώην τεχνικό της Τότεναμ για τις πρώτες συζητήσεις, σύμφωνα με το Sky Sports.

Ακολούθησέ μας στο Instagram για περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!

Ο Αργεντινός τεχνικός που απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Παρί Σεν Σερμέν το περασμένο καλοκαίρι και παραμένει χωρίς ομάδα, αναζητά την καλύτερη δυνατή πρόταση και μια καλή ευκαιρία για να επιστρέψει στους πάγκους.

Σύμφωνα με το Sky Sports, η Τσέλσι έχει στα τεφτέρια της τον Ποτσετίνο εδώ και μήνες, ενώ είχε ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του και όταν απομακρύνθηκε ο Τούχελ από τον πάγκο, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Εκτός από την πρόταση της Τσέλσι, η οποία κοιτάει ακόμη τέσσερις τεχνικούς, ο Ποτσετίνο έχει αρνηθεί δυο φορές τη Ρεάλ, αλλά και άλλες προτάσεις από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Προτεραιότητα για την PSG ο Χάρι Κέιν!

Μένει να δούμε αν ο Μπόελι και η Τσέλσι καταφέρουν να πείσουν τον πρώην αναμορφωτή της Τότεναμ να επιστρέψει στο Λονδίνο.