Μάντσεστερ Σίτι: Σχέδια επέκτασης του Έτιχαντ

Η Μάντσεστερ Σίτι σχεδιάζει την επέκταση του Έτιχαντ, αυξάνοντας την χωρητικότητα του σταδίου σε περισσότερες από 60 χιλιάδες θέσεις.

Στην Μάντσεστερ Σίτι, εξετάζουν την επέκταση του Έτιχαντ, του πέμπτου μεγαλύτερου γηπέδου της Πρέμιερ Λιγκ. Η προηγούμενη επέκταση έγινε το 2015, κάτι που αύξησε την χωρητικότητα στις 53.400 θέσεις. Τα νέα σχέδια, στοχεύουν να ξεπεράσουν τις 60 χιλιάδες θέσεις.

Σύμφωνα με τον σύλλογο, φιλοδοξία τους είναι το στάδιο να εξελιχθεί σε έναν παγκοσμίως κορυφαίο χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας. Πιο συγκεκριμένα, μελετάται η ανακατασκευή της βόρειας κερκίδας, προσφέροντας αρκετές νέες υπηρεσίες. Θα κατασκευαστεί σκέπαστρο στο «City Square», μαζί με κατάστημα τροφήμων και ποτών, μουσείο, κατάστημα για αγορά αναμνητικών, ακόμα και ξενοδοχείο.

Η επένδυση στοχεύει στην εισαγωγή νέων εμπειριών ψυχαγωγίας – τόσο τις μέρες των αγώνων όσο και τις υπόλοιπες μέρες. Η ανάπτυξη των εγκαταστάσεων, γίνεται προς όφελος των οπαδών και των επισκεπτών του Έτιχαντ. Επίσης, το εγχείρημα αυτό θα δημιουργήσει εργασιακές ευκαιρίες στην τοπική κοινωνία.

Οι «Πολίτες», κάλεσαν τους οπαδούς τους και την κοινότητα του Μάντσεστερ, να δώσουν την γνώμη τους. Στις αρχές του 2023, θα μπορούν να μοιραστούν οποιεσδήποτε απόψεις συμπεριλαμβανομένου του τι θα ήθελαν να δουν στο Έτιχαντ.

Διαβάστε ακόμα: Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Μπρόγια (vid)

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!