Το μπέρδεμα του Μέισον Μάουντ στον εθνικό ύμνο

Ο Μέισον Μάουντ φάνηκε να κάνει λάθος στον εθνικό ύμνο της Αγγλίας πριν τον αγώνα κόντρα στο Ιράν, τραγουδώντας το «God Save the Queen».

Με το «δεξί» άρχισε τις υποχρεώσεις της στο Κατάρ η εθνική Αγγλίας. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ «ξεπέταξε» εύκολα τους Ιρανούς για το πρώτο παιχνίδι του ομίλου, επικρατώντας με 6-2. Το μεγάλο εύρος γκολ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «επίδειξη δύναμης» στις υπόλοιπες ομάδες. Οι Βρετανοί αυτή την φορά είναι σίγουροι πως το τρόπαιο «θα γυρίσει σπίτι» μαζί τους.

Στην καθιερωμένη ακρόαση των εθνικών ύμνων πριν τους αγώνες, πολλοί τηλεθεατές παρατήρησαν κάτι «ασυνίθηστο» στον Μέισον Μάουντ. Viral έχει γίνει το βίντεο με τον μέσο της Τσέλσι να μπερδεύεται κατά την διάρκεια του εθνικού ύμνου. Πιο συγκεκριμένα, αντί να τραγουδήσει το «God Save the King», είπε «God Save the Queen».

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!

Τον Σεπτέμβριο, η βασίλισσα Ελισάβετ απεβίωσε στην βασιλική κατοικία στο Μπάλμοραλ, μετά από 70 χρόνια στην εξουσία. Με τον πρίγκιπα Κάρολο να την διαδέχεται, άλλαξε και ο εθνικός ύμνος της Αγγλίας. Οι στίχοι «επέστρεψαν» στην αρχική εκδοχή τους, δηλαδή από «God Save the Queen» σε «God Save the King».

Μετά από τόσα χρόνια σε αυτή την εκδοχή, ήταν ένα αναμενόμενο λάθος. Επίσης, αυτό ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τα «Τρία Λιοντάρια» από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Αρκετοί χρήστες του Twitter αντέδρασαν, μάλλον με χιουμοριστικό τρόπο,στο σκηνικό αυτό. Ένας χρήστης έγραψε: «Δεν νομίζω ότι κάποιος είπε στον Μάουντ ότι η Βασίλισσα δεν είναι πλέον η αρχηγός του κράτους». Ένας άλλος σχολίασε: «Κάποιος θα έπρεπε μάλλον να πει στον Μάουντ τα νέα».

Διαβάστε ακόμα: Προβληματισμένη η TeamViewer για την χορηγία στην Γιουνάιτεντ