Επέστρεψαν στις προπονήσεις Μαρτίνεζ & Ράσφορντ

Λισάντρο Μαρτίνεζ και Μάρκους Ράσφορντ έχουν επέστρεψαν εχθές στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Λισάντρο Μαρτίνεζ και Μάρκους Ράσφορντ επέστρεψαν στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της αναμέτρησης με την Άρσεναλ την Κυριακή.

Ο Μαρτίνεζ, δεν έχει αγωνιστεί από τον αγώνα της Γιουνάιτεντ με την Μπρέντφορντ (1-1) τον Μάρτιο. Φέτος ο αμυντικός έχει περιοριστεί σε μόλις 11 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, λόγω αρκετών τραυματισμών κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Έχει χάσει σχεδόν τέσσερις μήνες λόγω τραυματισμού στο πόδι που υπέστη τον Σεπτέμβριο πριν υποστεί τραυματισμό στο γόνατο μόλις τέσσερα παιχνίδια, μετά την επιστροφή του στη νίκη 3-0 εναντίον της Γουέστ Χαμ.

Ο Έρικ τεν Χαγ έχει επισημάνει προηγουμένως πόσο έχει λείψει ο Αργεντινός κατά τη διάρκεια της σεζόν, με την ομάδα του να δέχεται 81 γκολ σε όλους τους αγώνες, τα περισσότερα που έχει δεχθεί από τη σεζόν 1976-77.

Σε ότι αφορά τον Ράσφορντ από την άλλη, δεν αγωνίστηκε μετά τον ημιτελικό του F.A. Cup με την Κόβεντρι. Η ομάδα του δήλωσε ότι «πλησιάζει σε επιστροφή στη δράση», καθώς και σε μια ιστορική 400η εμφάνιση. Έχει παίξει 40 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, σκοράροντας οκτώ γκολ και έχοντας πέντε ασίστ.

Εκτός παραμένουν οι Χάρι Μαγκουάιρ, Ράφαελ Βαράν, Βίκτορ Λίντελοφ, Λουκ Σο, Γουίλι Καμπουαλά και Τάιρελ Μαλάσια.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Συνεχάρη τον Ολυμπιακό ο Έμερι